Villa te Sterrebeek

Pastoor Vandereyckenlaan 34, 1933 Sterrebeek Bekijk op waze
€ 2.100
  • 4 Kamers
  • 2 Badkamers
  • 150 m² Oppervlakte
  • 800 m² Oppervlakte
  • 2 Garages
STERREBEEK - Mooie villa, gelegen in een rustige straat op wandelafstand van internationale scholen, openbaar vervoer en winkels. Zeer goed onderhouden woning, afgewerkt met hoogwaardige materialen, en omvattende, op het gelijkvloers, een inkomhal, een living/eetplaats met volledig ingerichte keuken, WC apart, garage voor 2 wagens en 3 autostaanplaatsen voor de woning. Op het verdiep, 4 slaapkamers, een badkamer en een douchekamer. Aanrader !!!
  1. Financieel

    Prijs
    € 2.100 per maand
    Referentie
    5963316
  2. Algemene info

    Beschikbaarheid
    15 juli 2024
    Bebouwing
    Open
    Tuin
    600 m²
    Terrassen
    1
    Terras 1
    18 m²
    Garage
    Ja
    Garages
    2
    Parkings buiten
    3
  3. Comfort

    Alarm
    Ja
  4. Geografische ligging

    Buurt
    Woonkern
  5. Afmetingen

    Grondoppervlakte
    800 m²
    Bewoonbare oppervlakte
    150 m²
  6. Indeling

    Woonkamer
    34 m²
    Keuken
    14 m²
    Slaapkamer 1
    14 m²
    Slaapkamer 2
    15 m²
    Slaapkamer 3
    18 m²
    Slaapkamer 4
    17 m²
    Toiletten
    3
  7. Energie

    EPC
    235 kWh/m²
    Ramen
    Pvc
    Elektriciteitskeuring
    Ja, conform
    Type verwarming
    Gas cv
  8. Downloads

    EPC-PEB
    Grondplan

Sterrebeek

Welkom in Sterrebeek, een betoverende gemeente gelegen in het hart van België, waar groene landschappen samenkomen met een levendige gemeenschap en een rijke geschiedenis. Gelegen in de provincie Vlaams-Brabant, biedt Sterrebeek een ideale mix van rust en bedrijvigheid, perfect voor zowel gezinnen als professionals die op zoek zijn naar een evenwichtige levensstijl.

Sterrebeek geniet van een strategische ligging, op slechts een steenworp afstand van Brussel, de Europese hoofdstad, en de nationale luchthaven Zaventem. Deze gunstige locatie trekt een diverse groep inwoners aan, variërend van jonge gezinnen tot gepensioneerden, die allen genieten van de nabijheid van belangrijke voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid. Sterrebeek wordt bediend door bussen naar Leuven, Brussel en Kraainem metro.

De charme van Sterrebeek komt tot uiting in zijn schilderachtige straten, omzoomd door prachtige parken en bossen, perfect voor ontspannende wandelingen en fietsroutes.
Voor fijnproevers biedt Sterrebeek een scala aan gastronomische ervaringen, van gezellige lokale eetgelegenheden tot verfijnde restaurants die culinaire hoogstandjes serveren. Hiervoor kan u terecht bij Tapati, Antonio Morreale, Het geheim, Gurman en Namaste. Laat u verrassen door de smaken van de wereld, allemaal binnen handbereik in deze bruisende gemeente.


Winkelliefhebbers zullen zich thuis voelen in Sterrebeek, met een gevarieerd aanbod van boetiek en supermarkten en een wekelijkse markt waar verse producten worden aangeboden. Voor ontspanning en vermaak zijn er tal van sportfaciliteiten, parken en recreatiecentra die zorgen voor plezier voor alle leeftijden.

Vastgoeddiensten door New Immo Service
Als u overweegt om uw woning in Sterrebeek te verkopen of te verhuren, staat New Immo Service tot uw dienst. Ons vastgoedkantoor, gevestigd in het hart van Sterrebeek, biedt deskundig advies en een gepersonaliseerde service om u te helpen bij elke stap van het proces. Van vastgoedbeheer tot schattingen door erkende schatters, wij staan klaar om uw vastgoeddromen te realiseren.

Verken Sterrebeek vandaag nog!
Ontdek de magie van Sterrebeek en laat u betoveren door zijn unieke charme en gastvrijheid. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe thuis of gewoon wilt genieten van alles wat deze prachtige gemeente te bieden heeft, Sterrebeek verwelkomt u met open armen. Kom langs en maak deel uit van onze levendige gemeenschap!
Villa te huur in Sterrebeek

Villa te Sterrebeek

€ 2.100
  • 4 Kamers
  • 2 Badkamers
  • 150 m² Oppervlakte
Tel. kantoor: +32 (0) 2/305.30.03

Uw gegevens

Gegevens v/d contactpersoon