Altijd @ Your service

NEW IMMO SERVICE staat garant voor een professionele, vertrouwelijke en vooral persoonlijke aanpak aan uitstekende tarieven.

Wij zijn de ideale makelaar voor het verkopen en verhuren van Uw vastgoed.
Bovendien kan U altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende schatting, een plaatsbeschrijving of een opmeting.
Ook voor energieprestatiecertificaten en keuringen van Uw elektrische installatie zijn wij de ideale partner.

Zaakvoerder en Landmeter-Expert Jan Van Eijcken staat U met raad en daad bij voor al Uw opmetingen, verkavelingen, muurovernames, en zo veel meer.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor al Uw vastgoedvragen !

Tot binnenkort,  Het 'New Immo Service'-team
Gratis schatting

Gratis schatting

Als je een pand wil verhuren of verkopen, is het belangrijk dat je weet hoeveel het waard is. Bij New Immo Service kan je terecht voor een gratis schatting van je eigendom. Onze vastgoedexperts zijn op de hoogte van de marktevolutie en weten als geen ander hoe je je pand correct moet aanbieden op de vastgoedmarkt.
Bij ons kan je rekenen op een grondig onderzoek en deskundig advies. Onze schattingen zijn volledig vrijblijvend en verplichten je tot niks.

Contacteer ons voor een gratis schatting van je eigendom !
U wenst te verkopen ?

U wenst te verkopen ?

Als je vastgoed wil verkopen, moet je beschikken over een aantal verplichte documenten (energieprestatiecertificaat, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen…). New Immo Service brengt deze snel in orde aan een scherpe prijs. Zo zorgen we dat je je pand snel te koop kan aanbieden. We nemen professionele foto’s en plaatsen je pand zoveel mogelijk ‘in the picture’ bij het doelpubliek en op vastgoedwebsites.
Onze ervaren, meertalige verkopers leiden potentiële kopers rond. Wanneer er een akkoord is, stellen we de verkoopovereenkomst op. Die wordt opgestuurd naar de notaris en daarna nodigen we jou en de koper(s) uit om de overeenkomst te ondertekenen. Als je nadien hulp nodig hebt bij de verhuis (bv. overname van de tellers), staan we steeds tot je dienst !

Vragen over de verkoop van vastgoed ? Contacteer ons !
U wenst te verhuren ?

U wenst te verhuren ?

Wil je een pand verhuren in de regio van Sterrebeek, gemeubeld of ongemeubeld? Dan heb je in eerste instantie een energieprestatiecertificaat nodig. New Immo Service kan hiervoor zorgen. We helpen je ook om geschikte kandidaten te selecteren. Je moet er rekening mee houden dat het soms een tijdje kan duren voor we de ideale huurder(s) vinden, maar je kan dan wel verhuren zonder zorgen !

We brengen de huurovereenkomst in orde alsook de registratie, de verzekering en de huurwaarborg. Ook voor een plaatsbeschrijving kan je bij ons terecht.

New Immo Service vraagt geen exclusiviteit. Dus als we je pand niet verhuren, rekenen we ook geen kosten aan.

Vragen over de verhuur van vastgoed ? Contacteer ons !
U heeft een project ?

U heeft een project ?

Ben je een bouw- of projectbedrijf dat een nieuwbouwproject te koop of te huur wil aanbieden in de Sterrebeek of omstreken ? Dan kan je dit via New Immo Service laten verlopen. We hebben veel ervaring in de verkoop en verhuur van projectwoningen en -appartementen.
Jullie zorgen voor een instapklaar woonproject, New Immo Service zoekt de geschikte huurders of kopers !

Samenwerken voor een nieuwbouwproject ? Contacteer ons !