Studio te Zaventem

Groenveld 36, 1930 Zaventem Bekijk op waze
€ 730
  • 1 Kamers
  • 1 Badkamers
  • 45 m² Oppervlakte
ZAVENTEM – Mooie studio/flat op het gelijkvloers met terras en tuin. De flat beschikt over een inkomhall, een mooie living met open keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer met douche en lavabo. Ideaal voor 1 persoon, geen huisdieren toegelaten in het gebouw. Vraag vandaag nog Uw bezoek aan.
  1. Financieel

    Prijs
    € 730 per maand
    Kosten
    € 65 per maand
    Referentie
    5873224
  2. Algemene info

    Beschikbaarheid
    Onmiddellijk
    Tuin
    Ja
    Terras 1
    12 m²
  3. Afmetingen

    Bewoonbare oppervlakte
    45 m²
  4. Indeling

    Woonkamer
    30 m²
    Slaapkamer 1
    6 m²
    Toiletten
    1
  5. Energie

    EPC
    432 kWh/m²
    Ramen
    Hout
    Type verwarming
    Elektrisch
    Verwarming
    Individueel

Zaventem

Welkom in Zaventem, de bruisende parel in het hart van België, waar het beste van stadse energie en rustieke charme samenkomen. Gelegen in de groene gordel rond Brussel, biedt Zaventem een uitzonderlijke levensstijl voor zowel gezinnen als professionals. Ontdek waarom Zaventem dé plek is om te wonen, te werken en te genieten.

Bereikbaarheid is een van de vele troeven van Zaventem. Dankzij de strategische ligging nabij de nationale luchthaven Brussels Airport en belangrijke snelwegen zoals de E40 en de Brusselse Ring, is Zaventem perfect verbonden met de rest van België en Europa. Voor reizigers biedt dit ongeëvenaarde toegang tot internationale bestemmingen en zakelijke hubs.

De demografie van Zaventem weerspiegelt een levendige gemeenschap van diverse achtergronden. Van jonge gezinnen die genieten van de uitstekende scholen en kindvriendelijke buurten tot actieve professionals die de nabijheid van Brussel waarderen. Zaventem verwelkomt een breed scala aan inwoners die de unieke sfeer omarmen.

Wat betreft culinaire ervaringen, biedt Zaventem een scala aan smaken voor elke fijnproever. Van gezellige brasseries tot gastronomische hoogstandjes, onze restaurants verwennen uw smaakpapillen met heerlijke Belgische gerechten en internationale lekkernijen. En voor degenen die graag winkelen, bieden de lokale boetieks heel wat opties.

Wanneer het tijd is om uw woning te verkopen, te verhuren of een professionele schatting te verkrijgen, staat New Immo Service in Sterrebeek klaar om u te helpen. Ons erkende vastgoedkantoor biedt deskundig advies en persoonlijke service om uw vastgoeddoelen te verwezenlijken. Vertrouw op ons om uw Zaventem-ervaring compleet te maken.

Ontdek Zaventem vandaag nog en ervaar de perfecte balans tussen modern comfort en traditionele gastvrijheid. Welkom thuis.
Studio te huur in Zaventem

Studio te Zaventem

€ 730
  • 1 Kamers
  • 1 Badkamers
  • 45 m² Oppervlakte
Tel. kantoor: +32 (0) 2/305.30.03

Uw gegevens

Gegevens v/d contactpersoon