Huis te Sterrebeek

Mechelsesteenweg 256, 1933 Sterrebeek Bekijk op waze
€ 279.000
  • 3 Kamers
  • 1 Badkamers
  • 173 m² Oppervlakte
  • 83 m² Oppervlakte
Sterrebeek: een kleine, op te frissen gezinswoning, gelegen in het centrum van Sterrebeek (openbaar vervoer & winkels op wandelafstand), op een klein perceel (83ca).
De woning bestaat:
-op het gelijkvloers: een leefruimte (27m²) met aansluitend een ingerichte keuken (deels vernieuwd in 2021) en aansluitend een ruime eetplaats (18m²). Via deze eetplaats heeft men toegang tot een volledig overdekt terras (15m²) waar zich ook een apart wc-lokaal bevindt.
-op de 1ste verdieping is de hoofdslaapkamer (14m²) met aansluitend een (tussen)kamer die momenteel dienst doet als dresssing/berging en  die toegang geeft tot een grote badkamer (15m² met bad, douche, wc, 2 wastafels alsook de wasplaats). Via deze badkamer is er toegang tot een terras (18m²).
-op de 2de verdieping (deels onder dak) zijn er nog twee slaapkamers (10 & 9 m²).
Een ideale starterswoning of een opportuniteit voor handige doe-het-zelvers of investeerders.  Geen tuin, geen garage.
  1. Financieel

    Prijs
    € 279.000
    Kadastraal inkomen
    € 426
    Referentie
    5958460
  2. Algemene info

    Beschikbaarheid
    Vanaf akte
    Bouwjaar
    1967
    Bebouwing
    Gesloten
    Terrassen
    2
    Terras 1
    15 m² (west)
    Parking binnen
    Nee
  3. Comfort

    Lift
    Nee
  4. Geografische ligging

    Buurt
    Centraal
    Winkels op
    230 m
    School op
    450 m
    Openbaar vervoer op
    190 m
    Autosnelweg op
    1.200 m
  5. Afmetingen

    Grondoppervlakte
    83 m²
    Bewoonbare oppervlakte
    173 m²
  6. Indeling

    Woonkamer
    27 m²
    Eetkamer
    18 m²
    Keuken
    14 m²
    Slaapkamer 1
    14 m²
    Slaapkamer 2
    10 m²
    Slaapkamer 3
    9 m²
    Badkamer
    (alle comfort)
    Toiletten
    2
  7. Energie

    EPC
    700 kWh/m²
    Ramen
    Pvc
    Elektriciteitskeuring
    Ja, niet conform
    Datum keuring
    2024-04-26
  8. Stedenbouwkundige info

    Stedenbouwkundige informatie
    In aanvraag
    Bestemming
    Woongebied
    Bouwvergunning
    Ja
    Dagvaarding
    Nee
    G-score
    D
    P-score
    D
    Verkavelingsvergunning
    Niet meegedeeld
    Voorkooprecht
    Ja
  9. Downloads

    EPC
    Elektrische keuring

Sterrebeek

Welkom in Sterrebeek, een betoverende gemeente gelegen in het hart van België, waar groene landschappen samenkomen met een levendige gemeenschap en een rijke geschiedenis. Gelegen in de provincie Vlaams-Brabant, biedt Sterrebeek een ideale mix van rust en bedrijvigheid, perfect voor zowel gezinnen als professionals die op zoek zijn naar een evenwichtige levensstijl.

Sterrebeek geniet van een strategische ligging, op slechts een steenworp afstand van Brussel, de Europese hoofdstad, en de nationale luchthaven Zaventem. Deze gunstige locatie trekt een diverse groep inwoners aan, variërend van jonge gezinnen tot gepensioneerden, die allen genieten van de nabijheid van belangrijke voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid. Sterrebeek wordt bediend door bussen naar Leuven, Brussel en Kraainem metro.

De charme van Sterrebeek komt tot uiting in zijn schilderachtige straten, omzoomd door prachtige parken en bossen, perfect voor ontspannende wandelingen en fietsroutes.
Voor fijnproevers biedt Sterrebeek een scala aan gastronomische ervaringen, van gezellige lokale eetgelegenheden tot verfijnde restaurants die culinaire hoogstandjes serveren. Hiervoor kan u terecht bij Tapati, Antonio Morreale, Het geheim, Gurman en Namaste. Laat u verrassen door de smaken van de wereld, allemaal binnen handbereik in deze bruisende gemeente.


Winkelliefhebbers zullen zich thuis voelen in Sterrebeek, met een gevarieerd aanbod van boetiek en supermarkten en een wekelijkse markt waar verse producten worden aangeboden. Voor ontspanning en vermaak zijn er tal van sportfaciliteiten, parken en recreatiecentra die zorgen voor plezier voor alle leeftijden.

Vastgoeddiensten door New Immo Service
Als u overweegt om uw woning in Sterrebeek te verkopen of te verhuren, staat New Immo Service tot uw dienst. Ons vastgoedkantoor, gevestigd in het hart van Sterrebeek, biedt deskundig advies en een gepersonaliseerde service om u te helpen bij elke stap van het proces. Van vastgoedbeheer tot schattingen door erkende schatters, wij staan klaar om uw vastgoeddromen te realiseren.

Verken Sterrebeek vandaag nog!
Ontdek de magie van Sterrebeek en laat u betoveren door zijn unieke charme en gastvrijheid. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe thuis of gewoon wilt genieten van alles wat deze prachtige gemeente te bieden heeft, Sterrebeek verwelkomt u met open armen. Kom langs en maak deel uit van onze levendige gemeenschap!
Huis te koop in Sterrebeek

Huis te Sterrebeek

€ 279.000
  • 3 Kamers
  • 1 Badkamers
  • 173 m² Oppervlakte
Tel. kantoor: +32 (0) 2/305.30.03

Uw gegevens

Gegevens v/d contactpersoon