Buitengewoon huis te Sterrebeek

€ 799.000
  • 4 Kamers
  • 2 Badkamers
  • 238 m² Oppervlakte
  • 617 m² Oppervlakte
  • 1 Garages
STERREBEEK - zeer goed gelegen & ruime (237,5m² bebouwd) nieuwbouw-villa, op een zuid-west georiënteerd perceel van 6a17ca, op het einde van een doodlopende straat (toegankelijk via het Kapellehof). Deze villa zal voorzien worden van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen (E-peil fiscaal gunstig) en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met vestiaire-ruimte en een apart WC-lokaal, een mooie open living/eetplaats met veel lichtinval en voorzien van een gashaard (40m²), een grote moderne en volledig uitgeruste keuken met kookeiland (24m²), een berging/wasplaats, een ruime garage (24,5m²), een terras en twee autostaanplaatsen voor de woning. Op de 1ste verdieping bevinden zich vier slaapkamers (11-13-14-14) waarbij de masterbedroom aansluitend van een privé-badkamer (9m² met bad, inloopdouche, WC) en een dressingruimte (8m²) voorzien is. Voor de andere slaapkamers is er een aparte badkamer (met inloopdouche) en een apart WC-lokaal en een bijkomende berging. Qua ligging ideaal, op wandelafstand van winkels & openbaar vervoer en vlakbij de belangrijkste invalswegen. De villa wordt gebouwd volgens een modern concept (bv. binnendeuren tot plafondhoogte) en wordt standaard luxueus afgewerkt. De bouw ervan zal gestart worden mei 2022. De oplevering is voorzien tijdens de zomer van 2023. Voorfinanciering is niet van toepassing, de totale aankoopprijs is betaalbaar na oplevering (= tijdstip akte). De verkoopprijs kan gunstig opgedeeld worden (€ 335.000 grondwaarde te vermeerderen met de registratierechten, € 464.000 constructieprijs, sleutel-op-de-deur, te vermeerderen met BTW)
  1. Financieel

    Prijs
    € 799.000
    Referentie
    4681468
  2. Algemene info

    Beschikbaarheid
    Bij oplevering
    Bebouwing
    Open
    Tuin
    Ja
    Terrassen
    1
    Terras 1
    (zuidwesten)
    Garage
    Ja
    Garages
    1
    Parkings buiten
    2
    Parking binnen
    Ja
    Parkings binnen
    1
  3. Geografische ligging

    Buurt
    Centraal
    Winkels op
    100 m
    School op
    750 m
    Openbaar vervoer op
    350 m
    Openbaar vervoer nabij
    Ja
  4. Afmetingen

    Grondoppervlakte
    617 m²
    Bewoonbare oppervlakte
    238 m²
  5. Indeling

    Woonkamer
    40 m²
    Keuken
    24 m² (VS volledig geïnstalleerd)
    Slaapkamer 1
    11 m²
    Slaapkamer 2
    13 m²
    Slaapkamer 3
    14 m²
    Slaapkamer 4
    14 m²
    Badkamer
    (alle comfort)
    Douchekamers
    2
  6. Energie

    Type verwarming
    Warmtepomp
  7. Stedenbouwkundige info

    Stedenbouwkundige informatie
    Beschikbaar
    Bestemming
    Niet meegedeeld
    Bouwvergunning
    Ja
    Dagvaarding
    Nee(geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
    Verkavelingsvergunning
    Ja
    Voorkooprecht
    Nee
    O-peil
    Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
  8. Downloads

    PLAN

Sterrebeek

Welkom in Sterrebeek, een betoverende gemeente gelegen in het hart van België, waar groene landschappen samenkomen met een levendige gemeenschap en een rijke geschiedenis. Gelegen in de provincie Vlaams-Brabant, biedt Sterrebeek een ideale mix van rust en bedrijvigheid, perfect voor zowel gezinnen als professionals die op zoek zijn naar een evenwichtige levensstijl.

Sterrebeek geniet van een strategische ligging, op slechts een steenworp afstand van Brussel, de Europese hoofdstad, en de nationale luchthaven Zaventem. Deze gunstige locatie trekt een diverse groep inwoners aan, variërend van jonge gezinnen tot gepensioneerden, die allen genieten van de nabijheid van belangrijke voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid. Sterrebeek wordt bediend door bussen naar Leuven, Brussel en Kraainem metro.

De charme van Sterrebeek komt tot uiting in zijn schilderachtige straten, omzoomd door prachtige parken en bossen, perfect voor ontspannende wandelingen en fietsroutes.
Voor fijnproevers biedt Sterrebeek een scala aan gastronomische ervaringen, van gezellige lokale eetgelegenheden tot verfijnde restaurants die culinaire hoogstandjes serveren. Hiervoor kan u terecht bij Tapati, Antonio Morreale, Het geheim, Gurman en Namaste. Laat u verrassen door de smaken van de wereld, allemaal binnen handbereik in deze bruisende gemeente.


Winkelliefhebbers zullen zich thuis voelen in Sterrebeek, met een gevarieerd aanbod van boetiek en supermarkten en een wekelijkse markt waar verse producten worden aangeboden. Voor ontspanning en vermaak zijn er tal van sportfaciliteiten, parken en recreatiecentra die zorgen voor plezier voor alle leeftijden.

Vastgoeddiensten door New Immo Service
Als u overweegt om uw woning in Sterrebeek te verkopen of te verhuren, staat New Immo Service tot uw dienst. Ons vastgoedkantoor, gevestigd in het hart van Sterrebeek, biedt deskundig advies en een gepersonaliseerde service om u te helpen bij elke stap van het proces. Van vastgoedbeheer tot schattingen door erkende schatters, wij staan klaar om uw vastgoeddromen te realiseren.

Verken Sterrebeek vandaag nog!
Ontdek de magie van Sterrebeek en laat u betoveren door zijn unieke charme en gastvrijheid. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe thuis of gewoon wilt genieten van alles wat deze prachtige gemeente te bieden heeft, Sterrebeek verwelkomt u met open armen. Kom langs en maak deel uit van onze levendige gemeenschap!
Buitengewoon huis te koop in Sterrebeek

Buitengewoon huis te Sterrebeek

€ 799.000
  • 4 Kamers
  • 2 Badkamers
  • 238 m² Oppervlakte
Tel. kantoor: +32 (0) 2/305.30.03

Uw gegevens

Gegevens v/d contactpersoon