Binnenstaanplaats te Kortenberg

Marie Christinastraat 20, 3070 Kortenberg Bekijk op waze
€ 20.000
KORTENBERG - Ondergrondse autostaanplaats (nummer 7) uitstekend gelegen.
  1. Financieel

    Prijs
    € 20.000
    Referentie
    4772636
  2. Algemene info

    Garage
    Ja
  3. Stedenbouwkundige info

    Stedenbouwkundige informatie
    In aanvraag
    Bestemming
    Niet meegedeeld
    Bouwvergunning
    Niet meegedeeld
    Dagvaarding
    Niet meegedeeld
    Verkavelingsvergunning
    Niet meegedeeld
    Voorkooprecht
    Niet meegedeeld

Kortenberg

Ontdek Kortenberg, de charmante gemeente met een gunstige ligging in het hart van Vlaams-Brabant. Omringd door prachtige natuur en toch slechts een steenworp verwijderd van bruisende steden zoals Brussel en Leuven, biedt Kortenberg het beste van twee werelden.

Verken de vele to do's die Kortenberg te bieden heeft, van schilderachtige wandelingen in het nabijgelegen Warandebos, het abdijpark met brasserie "Bar Bruis" en de Prinsendreef. Er zijn tal van winkels in de buurt, 2 supermarkten en liefhebbers van lekker eten kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan restaurants zoals restaurant Firenze, Koffiehuisje Gailly, Mirad en Haruka sushi bar.

Met uitstekende verbindingen naar belangrijke uitvalswegen zoals de E40 en de nabijheid van de luchthaven van Zaventem, is Kortenberg perfect gelegen. Bovendien biedt de gemeente een scala aan openbaar vervoersopties voor wie liever de auto laat staan.

Of je nu wilt verkopen, verhuren of gewoon een professionele schatting nodig hebt van je woning, bij New Immo Service in Sterrebeek staan we voor je klaar. Ons deskundige team van vastgoedmakelaars biedt persoonlijke begeleiding en maatwerkoplossingen om jouw vastgoeddoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!
Binnenstaanplaats te koop in Kortenberg

Binnenstaanplaats te Kortenberg

€ 20.000
Tel. kantoor: +32 (0) 2/305.30.03

Uw gegevens

Gegevens v/d contactpersoon