Huis te koop € 535.000

De Kerchove D'Exaerdestraat 6 1820 Steenokkerzeel 3 1 235 m² 844 m²

Beschrijving

STEENOKKERZEEL - Prachtige villa met gezellige tuin en vijver op een boogscheut van verschillende invalswegen.

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, toegang naar de gewelfde (wijn)kelder, een zonnige leefruimte met kachel op hout en zicht op de volledig aangelegde tuin, een open volledig ingerichte keuken (Bulthaup) met kookeiland en aparte eetplaats, een bureau- of speelhoek, de keuken maakt een efficiënte verbinding met de wasplaats en de voorraadkamer, aparte fietsenberging en technische ruimte, directe toegang naar de carport.
Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers (17m², 16m², 16m²), grote badkamer met toilet, douche, ligbad en dubbele wastafel.
Tweede verdieping: een bergruimte of eventueel werkkamer met ingebouwde kasten, 4de ruime slaapkamer.

De zonnige tuin heeft een rustgevende vijver en is ommuurd met Diegemse Steen, oplaadpunt voor elektrische wagen onder de carport. Opvallend aan deze woning is het gebruik van duurzame materialen zoals parket, natuursteen, esdoornhout, akoestische beglazing tegen omgevingsgeluid…

Deze woning ligt in een rustige straat maar belangrijke invalswegen zijn snel bereikbaar (Antwerpen, Brussel, Gent, luchthaven…), ook winkels en openbaar vervoer zijn makkelijk bereikbaar. 

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Van Eijcken Stefaan E: info@newimmoservice.be T: 0496/52.93.51